ДОБРЕ ДОШЛИ ПРЕЗ ЛЯТО 2015


Вила Филаделфия е централно разположена в сърцето на Синеморец, на пет минути пеша от два разкошни плажа и на няколко минути от многобройни ресторанти и магазини за хранителни стоки. Гледката ни е от най-хубавите в Синеморец, разкриваща широката, наситено синя дъга на морето, зелени ливади и части от селото.

 

Вила Филаделфия е ориентирана така, че да осигури максимално удобство и приятно прекарване  на нашите гости. Предната част на сградата, с Кафето на Боби, е обърната към улицата и лесно достъпна от центъра на селото. Място за паркиране има на улицата пред хотела. Хотелските стаи са изолирани от улицата и обърнати към морето. Там Г-образната сграда се разгръща около тихо дворче с градина и е опасана от дървени тераси на три нива, които предлагат допълнително пространство на открито и магически изглед към морето.

 

 

Вила Филаделфия се стреми да  бъде екологически съобразена. Хотелските стаи на 1-вия и 2-рия етаж се охлаждат естествено от двойно-дебелите тухлени стени и ориентацията на сградата, която осигурява целодневна сянка и морски бриз. Луксозните студия на 3-ия етаж са изключение: те са снабдени с климатици, макар че рядко са налага те да бъдат включени. В хотела е изградена система от слънчеви батерии.

 

Вила Филаделфия разполага с 4 хотелски стаи на 1-вия етаж, 2 на 2-рия етаж и 2 луксозни студия на 3-ия етаж. На гостите се предлага room service и безплатен WiFi.